Vem är du?

Drivs du av utveckling, vill arbeta med den senaste tekniken, är framåt och får saker att hända? Då kommer du trivas hos oss på Deverything!

​Arbeta som konsult?

Det finns många anledningar varför vi Deverything är och vill vara konsulter, nedan är tre anledningar till varför vi valt konsultrollen: 


  • Att vara konsult ger möjligheter i form av ökad frihet, varierande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka sin vardag och utveckling.

  • Att vara konsult är att skapa sina egna möjligheter och bygga sitt eget varumärke.

  • Att vara konsult innebär möjligheten att stärka och bygga upp sitt nätverk, vi träffar nya människor och får verka i olika företagsmiljöer.


Vi är ett litet konsultbolag och det är så vi vill ha det, vi ser oss som en familj och vi arbetar tillsammans. Varje kollega har sin egen strävan och sina egna mål, Deverything finns där för att underlätta och stötta på vägen. 

Vill du veta mer om hur det är att vara konsult på Deverything, tveka inte att connecta med oss!

Att vara konsult ger möjligheter i form ökad frihet, varierande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka sin vardag och utveckling.

Att vara konsult ger dig bredd, både i din roll och i ditt företag. Du behåller trygghet och gemenskap genom Deverything som din arbetsgivare medan då får möjlighet att arbeta med flera företag, inom olika branscher och tekniker. Det ger dig en unik möjlighet till variation och utveckling utan att äventyra stabilitet och samhörighet.

Att vara konsult innebär möjligheten att stärka och bygga upp ditt nätverk, du träffar nya människor, får verka i olika företagsmiljöer samt ta del av olika arbetssätt och metoder vilket stärker både din kompetens, kunskap och attraktivitet på marknaden.

Som konsult arbetar du på uppdrag hos olika företag, du stannar en period, kortare eller längre, för att sedan ha möjlighet att prova något nytt som passar dig och din strävan efter fortsatt utveckling. Detta skapar möjlighet att behålla känslan och energin av att vara ”ny på jobbet” och minskar risken för att du med tiden känner att din utveckling stannar av och att du står och stampar.

Att vara konsult innebär att tillhöra en bransch i förändring, det blir mer och mer vanligt att vara konsult och kompetensen blir mer och mer efterfrågad.

Att vara konsult är att skapa sina egna möjligheter och bygga sitt eget varumärke.

Culture and philosophy

Our philosophy is based on that all our colleagues should have the best conditions to develop as engineers, both in their professional role and as individuals - to become the best version of themselves. 

We make sure that our employees are happy and motivated so that they can focus on their development and practice their profession in the best way possible. To learn and improve their competence goes without saying, we provide the help our employees need to succeed by meeting, talking, laughing and develop together, as a team.

Stora Åvägen 21
436 34 Askim Vägbeskrivning info@deverything.se +46 (0)739 80 79 11

Göteborg

Första Långgatan 17
413 27 Göteborg Vägbeskrivning info@deverything.se +46760494951

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor