Vårt erbjudande till dig!

Våra anställda är vår största tillgång, källan till kompetens och utveckling, gemenskap och tillhörighet - vi vill utvecklas och växa tillsammans!

Att arbeta hos Deverything

Att ha bra villkor och sjysta förmåner är någonting som vi på Deverything ser som en självklarhet, det är viktigt att våra kollegor känner sig trygga och trivs hos oss.

Kollektivavtal
För att du som anställd ska känna dig trygg och vara säker på att Deverything tar hand om sin personal
Fast lön
Oavsett om du är på eller emellan uppdrag
Sex veckor semester
Du har även möjligheten att ta ut förskottsemester
Sjukförsäkring
Tillgång till sjukvård snabbt, att du mår bra är vårt fokus
Deveryportal
Vår förmånsportal fylld med erbjudanden och förmåner
Tjänstepension enligt ITP1
För en tryggare framtid
Friskvårdsbidrag
Främjar ett mer hälsosamt liv, mår man bra hemma så mår man bra på jobbet och vise versa.
Kompetensutveckling
Individuell plan för din fortsatta kompetensutveckling
Lifeplan
Lifeplan är en oberoende pensionsrådgivare, som använder vetenskapliga modeller för att ge dig individuella analyser och råd.

Intresserad?

Låter det intressant så tveka inte att höra av dig till oss. Vi träffas gärna på ett videomöte, en kaffe eller en lunch. Vi vill gärna lära känna dig och bredda vårt nätverk.

Connecta med oss

Christian, bild.jpg

"På Deverything behandlas man rätt och mer därtill. Man är mån om att vi anställda trivs och att vi hittar på saker tillsammans. Det är mer än bara ett jobb. Jag är inte kvar här för att det inte finns något annat utan för att jag stortrivs. Tycker om att vi är ett litet bolag, lite som en familj. Behöver man något så säger man det, vill man något speciellt så säger till och vet att om det går så löser Deverything det. Det är aldrig några bekymmer. Att arbeta med bra personer – det är det viktigaste, det som får en att vilja stanna kvar"

- Christian, Senior systemutvecklare

 


Culture and philosophy

Our philosophy is based on that all our colleagues should have the best conditions to develop as engineers, both in their professional role and as individuals - to become the best version of themselves. 

We make sure that our employees are happy and motivated so that they can focus on their development and practice their profession in the best way possible. To learn and improve their competence goes without saying, we provide the help our employees need to succeed by meeting, talking, laughing and develop together, as a team.

Stora Åvägen 21
436 34 Askim Vägbeskrivning info@deverything.se +46 (0)739 80 79 11

Göteborg

Första Långgatan 17
413 27 Göteborg Vägbeskrivning info@deverything.se +46760494951

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor