Om oss - Vår passion och historia

Deverything, forever learning experts

Vi på Deverything

På Deverything är vi kompetenta och utbildade människor som älskar att utvecklas och utmana gränserna. Vi strävar efter att lära oss nya saker, hålla nyfikenhet och vilja levande samtidigt som vi vill ha roligt på jobbet. Deverything är ett litet företag och det är så vi vill ha det, vi ser oss som en familj där alla är lika värdefulla och vi vill forma framtiden tillsammans. Genom utbildning, utrustning, ledarskap och gemenskap säkerställer vi våra medarbetares framgång och ökar deras förutsättningar att lyckas och fortsätta utvecklas.

För dig som arbetat längre och är redo för nästa steg kan vi även erbjuda vårt koncept Launch and deploy. Möjligheten för dig att övergå från att vara anställd till att bli din egen chef i ditt egna företag och dessutom genom minimerad risk. Vi har varit där, vi har gjort samma resa och vi brinner för entreprenörskap – vi bestämde oss för att hjälpa till!

Som konsult på Deverything arbetar du i en stimulerande miljö, med teknik som är top-of-the-line och blir en del av ett härlig och nära team. Du erbjuds möjligheten att utvidga ditt professionella nätverk, prova nya arbetsuppgifter och branscher.

Från våra grundare

Vi har tidigare arbetat för stora konsultbolag och känt att det inte passade oss. Vi gillar eget ansvar, möjligheten att påverka företaget man arbetar på och där man har möjlighet att utvecklas inom sitt yrke. 

På dem stöttepelarna grundade vi Deverything och det genomsyrar hela bolaget idag. Det finns ingen hierarki inom bolaget eller policys som hindrar flexibilitet hos våra anställda. Vi tror fullt ut på eget ansvar och att dem som arbetar hos oss växer genom de möjligheter som ges.

När man kombinerar detta med en familjekänsla och att vi tar hand om varandra tror vi att man har goda förutsättningar till fortsatt utveckling och en sund balans mellan yrkesliv och privatliv.

- "Marthin Bergstrand & Jarmo Lindmark"

Läs mer om oss

Tidslinje

2021
Timeplan blir en av våra kunder
Hösten 2021
Jetshop blir en av våra kunder

Våra konsulter på plats jobbar inom:
.NET 
DevOps

2020
Ericsson blir en av våra kunder
2018
CEVT blir en av våra kunder

Våra konsulter på plats jobbar inom:
Function Owner (Functional Safety)

2017
Deverything Embedded grundas
2017
Deverything Mexiko grundas
2017
Telia blir en av våra kunder

Våra konsulter på plats arbetar inom:
Senior Software Developer (Java)

2016
Launch & Deploy grundas
2014
WirelessCar blir en av våra kunder

Våra konsulter på plats arbetar inom:
Senior Software Developer (Java), Cloud Infrastructure Engineer, Solution Architect

2014
Jeppesen blir en av våra kunder

Våra konsulter på plats arbetar inom: Configuration Manager, Senior Software Developer (Web and Mobile - Java), iOS developer

2013
Deverything Sverige grundas

Culture and philosophy

Our philosophy is based on that all our colleagues should have the best conditions to develop as engineers, both in their professional role and as individuals - to become the best version of themselves. 

We make sure that our employees are happy and motivated so that they can focus on their development and practice their profession in the best way possible. To learn and improve their competence goes without saying, we provide the help our employees need to succeed by meeting, talking, laughing and develop together, as a team.

Stora Åvägen 21
436 34 Askim Vägbeskrivning info@deverything.se +46 (0)739 80 79 11

Göteborg

Första Långgatan 17
413 27 Göteborg Vägbeskrivning info@deverything.se +46760494951

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor